dilluns, 2 de gener de 2012


Quan decideixes fer una escapadeta per evadir-te del dia a dia rutinari,escolleixes un destí,el que més t'agrada, sempre depenent dels recursos de que disposses clar i dintre de les teves limitacions...Aquesta escapada em feïa prou il.lusió pel que significava : pegar a fugir d'altre cap d'Any com els de sempre, passar uns díes a fora de casa, i sobretot poder disfrutar de la natura,d'un poble tan xulo, però com no, poder fer fotografíes......Sempre que trio un destí pense amb les fotografíes que podré fer.Jo primer que l'equipatge em prepare l'equip fotogràfic: carreguem la bataca, escollim quina bossa agafem, com càmera sols tinc una, no es gens difícil...per poc de temps!!...jjjj,escollim òptiques, targetes a punt i au!!!!.....I ens deixem portar.. que ens sorprenga el futur,i la seva relació l'espai-temps,no saber com va a ser allò que de moment, sols pots imaginar-te....i com no l'olfacte!!!!!..L'olor d'un poble ple de xemeneies, olor a madera, olor a poble, a menjars casolans, olor als Pins, i a terra humida....i com al tornar a casa, t'espera l'olor típica de la llar, la que has oblidat per uns díes,i que et fa sentir..."que tornes a estar a casa"...... Feliç 2012 per a tots !!!!!

2 comentaris:

Llorenç Colomar ha dit...

El racó es preciós. T'ha trobat ell a tu; només has tingut que retratar-lo. I si a més a més ho descrius com ho has fet... pues la idea de que estem davant d'una artista, no me la lleva ningú. Vixca la sensibilitat de les persones sensibles!

Esther Cuenca ha dit...

Llorenç gràcies!!!! tu també sembles un artista juntant les paraules, per dotar-les d'una "coherència emotiva"!!! gràcies!!!! salut i llum!!!!!